Kroz projekat Odrastanje uz umetnost, od 2018. godine realizujemo koncerte za bebe jednom mesečno (septembar – jun) u saradnji sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada i dan za bebe svakog utorka tokom cele godine.

Provedite vreme sa vašim najmilijima u jedinstvenom umetničkom okruženju Galerije Matice srpske – osetite boje, linije i oblike na svakom koraku, prepustite se čarobnim zvucima klasične muzike i ponesite sa sobom nezaboravna sećanja vaših prvih poseta.

Budite uz nas jer je odrastanje uz umetnost lepše!
Omogućite vašim bebama da zajedno sa nama otkriju svet slike i zvuka!

Концерти за родитеље и бебе

Koncerti za roditelje i bebe

Ukoliko ste u potrazi za neponovljivim doživljajem koji će kod vaše dece od najranije dobi probuditi i razvijati ljubav ka klasičnoj muzici i umetnosti, onda su koncerti za bebe i roditelje u Galeriji Matice srpske pravi izbor za vas.

Pročitaj više

Bejbi utorak

Da li ste znali da je Galerija Matice srpske prvi muzej u Srbiji prilagođen bebama?

Posetite nas i uverite se svakog utorka, kada je ulaz za roditelje sa bebama besplatan. Pronađite umetnička dela i sadržaje u kojima ćete zajedno uživati

Pročitaj više
Беjби уторак
Креативне радионице суботом

Kreativne radionice subotom

Želiš da otkriješ priče o umetničkim delima? Voliš da se družiš, istražuješ i kreativno se izražavaš? Pridruži nam se. Posmatraj umetnost. Stvaraj umetnost. Nauči nešto novo i dobro se zabavi!

Svake subote očekuje te nova tema inspirisana delima iz Stalne postavke i sa povremenih izložbi Galerije.

Pročitaj više