Кроз пројекат Одрастање уз уметност, од 2018. године реализујемо концерте за бебе једном месечно (септембар – јун) у сарадњи са Београдском филхармонијом и Музичком омладином Новог Сада и дан за бебе сваког уторка током целе године.

Проведите време са вашим наjмилијима у јединственом уметничком окружењу Галерије Матице српске – осетите боје, линије и облике на сваком кораку, препустите се чаробним звуцима класичне музике и понесите са собом незаборавна сећања ваших првих посета.

Будите уз нас јер је одрастање уз уметност лепше!
Омогућите вашим бебама да заједно са нама открију свет слике и звука!

Концерти за родитеље и бебе

Концерти за родитеље и бебе

Уколико сте у потрази за непоновљивим доживљајем који ће код ваше деце од најраније доби пробудити и развијати љубав ка класичној музици и уметности, онда су концерти за бебе и родитеље у Галерији Матице српске прави избор зa вас.

Прочитај више

Беjби уторак

Да ли сте знали да је Галерија Матице српске први музеј у Србији прилагођен бебама?

Посетите нас и уверите се сваког уторка, када је улаз за родитеље са бебама бесплатан. Пронађите уметничка дела и садржаје у којима ћете заједно уживати

Прочитај више
Беjби уторак
Креативне радионице суботом

Креативне радионице суботом

Желиш да откријеш приче о уметничким делима? Волиш да се дружиш, истражујеш и креативно се изражаваш? Придружи нам се. Посматрај уметност. Стварај уметност. Научи нешто ново и добро се забави!

Сваке суботе очекује те нова тема инспирисана делима из Сталне поставке и са повремених изложби Галерије.

Прочитај више