Mobilna aplikacija Potraga za blagom

Umetnost nam nudi mogućnost da spoznamo različite istorijske epohe i osetimo duh prošlih vremena. Umetnička dela koja žive pod krovom Galerije Matice srpske, pokušali smo da oživimo. Na vama je da ih uz pomoć naše mobilne aplikacije doživite na svojstven način!

Aplikacija Potraga za blagom je odlično pedagoško sredstvo prilikom posete roditelja sa decom, jer omogućava zanimljivu interpretaciju umetničkih dela koja se nalaze u Stalnoj postavci Galerije. Na putovanju kroz vreme sa Magičnom Maticom deca će otkrivati priče o umetnicima i njihovim delima, a svoj doživljaj pretvoriće u bogato i nezaboravno iskustvo. Prepuštajući se radosti otkrivanja umetničkih dela, stimulišite njihova čula i maštu!

Aplikacija je besplatna i može se preuzeti putem Google Play prodavnice, a dostupna je na srpskom i engleskom jeziku. Za posetioce koji nemaju odgovarajući mobilni uređaj na raspolaganju je tablet Galerije Matice srpske koji se može preuzeti u Muzejskoj prodavnici.

Mobilna aplikacija Potraga za blagom

Kreativna radionica za decu, ciklus Novosadska umetnička bici avantura Poslednja stanica naše avanture biće jedan,
Прочитај више
Kreativna radionica za decu, ciklus Novosadska umetnička bici avantura Na našem trećem druženju, vraćamo se
Прочитај више
Kreativna radionica za decu, ciklus Novosadska umetnička bici avantura Nakon što smo otkrili priču o
Прочитај више
Kreativna radionica za decu, ciklus Novosadska umetnička bici avantura Našu oktobarsku avanturu započinjemo pričom o
Прочитај више

Галерија као учионица

Galerija kao učionica

Istražite Galeriju Matice srpske. Omogućite vašim đacima da kreativno promišljaju o gradivu koje obrađujete u jedinstvenom prostoru Galerije, ispred originalnih umetničkih dela.

Pročitaj više
Креативне радионице суботом

Kreativne radionice subotom

Želiš da otkriješ priče o umetničkim delima? Voliš da se družiš, istražuješ i kreativno se izražavaš? Pridruži nam se. Stvaraj umetnost. Nauči nešto novo i dobro se zabavi!

Pročitaj više