Лето на Тргу галерија 2024 – Квиз „Олимпијски лексикон“

Екипни квиз о историјату летњих олимпијских игара у којем ће такмичари и публика моћи да провере своје знање не само о спортистима који су их обележили већ и да се подсете и „пропратних“ и историјских личности из других сфера јавног живота које су на неки начин допринеле популаризацији овог спортског феномена.

Екипе од 4 члана које желе да се такмиче, потребно је да се пријаве путем телефона 021/4899000 или мејл адресе info@galerijamaticesrpske.rs до 22. јула 2024. године. Можете се пријавити и путем електронског формулара.

Награде за најбоље учеснике обезбедило је ДДОР осигурање Нови Сад, као покровитељ олимпијског квиза.

Квиз реализује: Бранимир Арсић, Српска квиз асоцијација

Бранимир Арсић има 31 годину, рођен је у Новом Саду, где је завршио Светину гимназију и Економски факултет. Запослен је у компанији Yettel, а велика страст су му квизови. Победник је Суперфинала квиза Слагалица за 2021. годину, а већ шест година води паб квиз Инквизитор, најпосећенији и најпопуларнији паб квиз у Новом Саду. Истовремено је обављао и фунцкије председника и потпредседника Српске квиз асоцијације, удружења српских квизаша, које организује индивидуална квиз такмичења у читавој држави. Три године за редом, првог викенда у марту, организује NS OPEN, појединачни квиз турнир на којем учествују такмичари из земаља региона и чију је важност, као значајан догађај локалне културе, препознала и Галерија Матице српске.

 

Датум

Отварање: 25. јул 2024.
Траје до: 25. јул 2024.

Време

21:00

Место

Заједнички врт ГМС и СЗПБ

Улазница

бесплатан улаз