Обрадујте своје најмилије уметничким поклоном!

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника Галерија Матице српске вам нуди велик асортиман књига и сувенира којим можете обрадовати ваше најдраже. Имајући у виду да је децембар месец даривања у ГМС продавници можете пронаћи монографска издања о српским уметницима, као и студије и каталоге изложби. Такође, наша продавница богата је и сувенирима инспирисаним уметничким делима Уроша Предића, као и колекцијом посебних јубиларних сувенира поводом 175 година Галерије Матице српске. Честитке, шоље, чајеви, мајице, беџеви, нотеси, али и огледалца, јастуци и платнене торбе само су неки од сувенира које смо припремили за вас. Такође, први пут у Галерији можете купити и парфеме инспирисане уметничким делима Галерије, специјално осмишљени захваљујући занатској парфимерији „Сава“ из Београда.

Погледајте асортиман сувенира овде.

Од недавно, спремили смо новогодишње изненађење у виду поклон-ваучера. Наиме, у Галерији можете купити ваучер којим поклањате Вама драгој особи индивидуално стручно тумачење кроз сталну поставку Галерије Матице српске или актуелну изложбу Урош Предић. Живот посвећен лепоти и уметности. Такође, уколико желите да усрећите најмлађе, можете купити поклон ваучер и упустити се у уметничку породичну авантуру током које ћете заједно са музејским едукатором кроз разне активности и приче открити нешто више о животу Уроша Предића.

Све књиге и сувенире Галерије Матице српске можете пронаћи у ГМС продавници (Трг галерија 1). Радно време: уторак-четвртак: 10.00−20.00 сати, петак: 10.00−22.00 и викендом: 10.00−18.00 сати. Током празника, продавница ће бити отворена 31. децембра и 6. јануара од 10.00 до 16.00 сати, а од 2. до 5. јануара од 10.00 до 18.00 сати.

За све информације можете се обратити на 021 4899017 или на gmsprodavnica@galerijamaticesrpske.rs. Поруџбине су доступне онлајн!